Terapia prin sunete ajunge astăzi la București!

Postat de in 04 April 2015


sunetul_iubirii

Seda Bagčan, una dintre cele mai apreciate cântărețe New Age la nivel mondial, revine la București pentru a treia oară într-un concert remarcabil,  intitulat Sunetul Iubirii, ce va avea loc la în data de 4 aprilie în Sala Mare a Palatului Național al Copiilor. Ea va fi acompaniată de celebrul pianist Robert Haig Coxon. Cei doi sunt cunoscuți datorită stilului muzical cu efecte terapeutice precum și a calităților interpretative. 

Seda Bagčan folosește terapia cu sunete considerând muzica este o cale nemijlocită de vindecare și având o pregătire muzicală serioasă și diversă la care se adaugă o consistentă inițiere în medicina complementară compusă din Yoga, Reiki și Reconnection. Robert Haig Coxon este considerat maestrul Vindecării Sacre care prin muzica sa atinge inima. The Silent Path, albumul care i-a adus recunoașterea talentului, este folosit în tratamentul ADD-ului. Mulți oameni de știință și terapeuți folosesc muzica sa în diferite tratamente, iar Lee Caroll, autorul cărților Kryon și Copiii indigo – zece ani mai târziu i-a cerut să însoțească echipa sa în turnee pentru a schimba inimile și viețile oamenilor prin muzica sa divină.

Cu puțin timp în urmă, Seda Bagčan a avut amabilitatea de a ne răspunde la câteva întrebări.

Care este, de fapt, genul tău muzical?
Este muzica inimii. Am deschis calea de a ajunge în inima voastră și de a simți dragostea reflectată în viețile tuturor.

Poate fi considerată muzica ta terapeutică?
Cei mai mulți dintre noi nu suntem conectați cu ființa noastră interioară, cu ceea ce suntem și cu cine suntem. În timpul concertelor noastre cu ajutorul sinergiei create de public, fiecare poate porni într-o călătorie a adevărului, a unificării cu sine și a aflării identității. Iubirea este esența vieții, iar intenția noastră este de a reaminti fiecare aspect al iubirii.

Ce particularități prezintă muzica ta?
Cunoaștem puterea cuvântului și a vibrației. Cuvintele noastre combină energia feminină și masculină precum și cele patru elemente: apă, foc, aer și pământ. Muzica noastră folosește vibrații care activează, echilibrează și recosntruiesc câmpurile noastre energetice. Aceste vibrații ne ajută să ne vindecăm.

Unde cânți și unde ești chemată să cânți?
Susțin concerte de pace peste tot în lume, iar anul trecut în octombrie am fost în București unde am avut un concert extraordinar. Am mai fost invitată în Rishikesh, un ashram din India, unde doar Guru au voie să cânte.

Cum a început colaborarea cu Robert Haig Coxon?
L-am întâlnit în Austria la evenimentul Kryon când m-a ales din public pentru a interpreta ceea ce el cânta. A cântat melodii de pe vremea bunicilor mei, apoi a trecut la melodiile de pe vremea părinților mei și altele. M-a făcut să plâng pe scenă pentru că m-a încărcat cu energia înaintașilor mei. A vrut să știe cine sunt pentru că el cânta muzică orientală în Austria. Acesta a fost modul în care ne-am întâlnit și am început să lucrăm. Împreună am concertat în Barcelona și Istanbul.

Despre ce este muzica voastră?
Iubire, iubire și iubire.

De ce Sunetul Iubirii?
Pentru că de asta avem nevoie în această perioadă. Viețile noastre sunt ocupate, agitate și luptăm pentru nimic. Nu acordăm suficient timp iubirii. Chiar numele concertului ne face să ne gândim și să simțim iubirea în inimile noastre.

Muzica ta a fost testată din punct de vedere terapeutic? Cum?
Am lucrat cu iubita lui Masaru Emoto. În laboratorul său din Japonia au făcut experimente cu muzica mea pe moleculele de apă și și-au dat seama că prin intermediul muzicii mele moleculele ating perfecțiunea. Mi-au trimis fotografii superbe și filme care confirmă acest lucru.

Care este reacția publicului din întreaga lume după concert?
Oamenilor le place și plîng în timpul concertelor, spun că simt remarcabil îmbunătățirea stării fizice. Mult timp după concert, se trezesc dimineața cu muzica mea și încep să mă urmeze. M-au numit: vocea mantrei coborâtă din cer și mărturisesc că se simt hipnotizați de iubire și pace.

Recomanda sau printeaza acest articolFacebook Twitter StumbleUpon Email Print

Lasa un raspuns

Abonare newsletter

Ezoterism

Comentarii recente