Efectele vindecătoare ale apei

Postat de in 06 January 2015


apa bunaStudiile și experimentele asupra efectelor curative ale apei din ultimii ani au dus la concluzia că apa este un element viu. Cele mai spectaculoase rezultate au fost obținute de japonezul Masaru Emoto, pornind de la practicile taoiste de sfințire a apei. Concluziile sale sunt că apa percepe sentimentele umane, emoțiile, cuvintele, rugăciunile și muzica. În experimentele sale, Masaru Emoto a pus apă distilată într-o eprubetă, după care, în apropierea ei, diferite persoane au rostit cuvinte pozitive, de recunoștință, iubire sau mulțumire, apoi a înghețat apa din eprubetă și a fotografiat cristalele care luaseră forme superbe, armonioase, geometrice. Supusă unui tratament diferit, cu cuvinte negative de război, moarte și demoni, aceeași apă a luat forme complet diferite, asimetrice, contorsionate, parcă ar fi fost speriate sau mutilate. Același experiment a fost făcut cu ajutorul muzicii.

90% apă
Doctor în medicină alternativă, Masaru Emoto a prezentat și în România rezultatele experimentelor sale, împreună cu o echipă de biochimiști, ilustrându-le cu imagini. Organismul uman este constituit din apă, în proporție de peste 70% per total, dar multe dintre organele noastre, cum ar fi creierul, au în componență apă în proporție de 90%. Când nu bem suficientă apă, organele noastre se deshidratează și apar durerile localizate în diferite zone. Luăm medicamente fără să știm că principalul tratament de care avem nevoie este chiar apa. În 1996, Masaro Emoto a făcut un experiment pe un lac foarte poluat, într-o zonă puternic industrializată din Japonia. Câteva mii de oameni s-au rugat, să vadă efectul rugăciunii asupra apei. S-au adunat în grupuri, unii s-au rugat într-un templu, alții pe lac, în bărci, alții pe malul lacului. S-a făcut o ceremonie cu lumânări, exact ca în ritualurile creștine. Probele prelevate din lac înainte și după două ore de rugăciune, au fost studiate la microscop în ambele situații. Apa poluată era formată din particule haotice și stranii, pe când apa prelevată după două ore de rugăciune avea structura unor cristale în formă de flori. Concluzia extraordinară a experimentului a fost că structura cristalină a apei se păstrează și la o lună după rugăciune. Un alt experiment a fost făcut pe un lac poluat din Brazilia. O mostră de apă din lac a fost pusă într-o sticlă. Mai mulți oameni s-au rugat în jurul ei. După rugăciune, s-a constatat că se purificase și apa din lac, nu doar cea din sticlă. Structura cristalelor apei din lac era chiar mai pură decât cea din recipient, concluzia fiind că apa aflată în condiții naturale se purifică mai bine.

Purificarea apei
Masaru Emoto a studiat cum trebuie să ne rugăm pentru a purifica apa. Testele lui arată că mâinile trebuie ținute împreunate în dreptul pieptului, cum le țin preoții în ritualul de rugăciune, iar formula care a creat cea mai înaltă puritate a apei a fost: „Te rog să fii bună“. Mâinile ținute în alt mod decât împreunat creează altă structură a apei, la fel și alte tipuri de rugăciune. Apa răspunde rugăciunii noastre, deci conștiința umană poate schimba structura materiei. Atâta vreme cât se purifică apa dintr-un lac, structura ei devenind cristalină și vindecătoare, rugăciunea poate avea efecte purificatoare și asupra noastră, care suntem alcătuiți în proporție de 70% din apă sau asupra persoanelor pentru care ne rugăm. De aceea este foarte important felul în care ne gândim la alții, dar și la noi înșine, gândirea fiind o formă de rugăciune, ce poate avea efecte vindecătoare pentru noi și pentru cei din jur.

Purificarea hranei
Experimentele au mai arătat că clorul împiedică apa să formeze cristale. Totuși, prin rugăciune, vibrația negativă a clorului a fost îndepărtată, iar cristalele s-au format în mod obișnuit. Aceasta nu înseamnă că rugăciunea îndepărtează clorul ori îl distruge, ci înlătură doar informația distructivă pe care clorul o introduce în corp. E bine de știut că nu doar compoziția chimică a hranei sau a apei contează, cât vibrația, adică informația pe care o consumăm prin ele. De exemplu, o mâncare preparată cu dragoste, cu plăcere, cu bucurie, nu produce tulburări la nivelul corpului fizic, cum se întâmplă cu o mâncare preparată cu gânduri negre care are nevoie, dacă nu de schimbarea sentimentelor și a gândurilor gospodinei, măcar de rugăciunea de purificare a apei și a hranei. Experimental, s-a constatat că apa memorează mesajele scrise pe sticlă și le transformă în cristale care imită în mod extraordinar structura emoțională a cuvântului. Pe câteva pahare cu apă au fost lipite etichete pe care a fost scris creștinism, islamism, hinduism și budism. Apa a format în toate cazurile cristale de o frumusețe indescriptibilă, dar diferite. Niciunul nu semăna cu celălalt, însă frumusețea și puritatea tuturor erau deosebite.

Muzica vindecătoare
Apa are puterea magică de a păstra informația. În stadiul de făt, suntem aproape în totalitate apă, după naștere suntem peste 80%, apoi suntem 70% apă, pentru ca, după vârsta de 60 de ani, să pierdem din ce în ce mai multă apă. Ce se întâmplă când suntem doar 50% apă? Nu putem trăi fără apă. „Eu sunt budhist, nu am crezut niciodată în rugăciune până când am făcut aceste experimente care mi-au schimbat viața“, a spus Masaru Emoto, la conferința susținută în România. El a prezentat un eșantion de apă care a ascultat simfonia a IX-a a lui Beethoven, precum și Lacul Lebedelor de Ceaikovschi. „Când apa din corpul nostru ascultă o muzică frumoasă, se schimbă cu totul. Muzica este o formă de vindecare, medicamentul cel mai bun pe care l-a inventat specia umană. Va veni o vreme în care vom cumpăra de la farmacie muzică vindecătoare“, a mai spus Emoto. Așadar, trebuie să bem mai multă apă, trebuie să vedem imagini cât mai plăcute în jurul nostru, să ascultăm muzica vindecătoare și să auzim, atât de la propria noastră conștiință, cât și de la cei din jur, cât mai multe cuvinte vindecătoare. Extraordinarele experimente ale lui Masaro Emoto i-au adus o recunoaștere mondială. El a demonstrat că rugăciunea nu este doar un efect placebo, cât faptul că, plecată din conștiința noastră, ea schimbă structura materiei. În consecință, nu doar apa singură este un medicament extraordinar pentru corpul nostru, cât mesajul pe care i-l transmitem apei, prin rugăciune. Structura apei poluate sau a apei de la robinet, așa cum a fost prezentată în imagini, poate transmite corpului mesaje haotice și neprofitabile pentru sănătatea sa.

Efectele deshidratării
Majoritatea bolilor sunt cauzate de deshidratarea și intoxicarea celulelor. Este important, așadar, să schimbăm mesajul apei, să ne rugăm și să înțelegem că apa poate fi un medicament eficient pentru corpul nostru fizic. Avem nevoie să bem cel puțin doi litri de apă plată pe zi (putem bea ceai, putem consuma legume sau fructe bogate în apă, dar cei doi litri de apă trebuie băuți în mod constant). Cercetările efectuate arată că 90% din durerile de stomac sunt cauzate de deshidratare. Sunt oameni care tușesc, îi apasă inima sau au colici după masă. Acele organe care ne dor, mai ales după ce mâncăm, spun că nu au destulă apă. Cei care au mișcări greoaie sau fața împietrită au o proastă funcționare a nervilor, cauzată de lipsa apei din corp. La nivelul cartilagiilor, componența apei este de 90%. Când se deshidratează, ele încep să pocnească. Oasele au nevoie de apa și multe dintre durerile de oase, ca și sindromul de alunecare a discului lombar sunt cauzate de deshidratare. Când suntem în stare de șoc ni se dă apă, iar studiile arată că tensiunea arterială mare și problemele legate de vasele de sânge sunt cauzate de lipsa apei din corp.
Cura cu apă purificată
1. Fă rugăciunea apei cu mâinile împreunate la piept. Concentrează-te asupra sticlelor cu apă și spune rugăciunea: „Te rog să fii bună“, până ce simți că ai transmis acest mesaj apei.
2. Bea o cană cu apă, cu o jumătate de ora înainte de masă.
3. Nu bea apă în timpul mesei și nici imediat după masă, dar bea, în total, cel puțin doi-trei litri de apă purificată zilnic. Prin consumul de apă, aura corpului se modifică într-un ritm extraordinar, nivelul de energie al corpului fizic devenind mult mai înalt. Te vei simți mai energic cu acest tratament, care durează cel puțin 21 de zile, dar care poate fi făcut toată viața, vei fi mai prezent și mai optimist și vei constata că multe dintre durerile fizice dispar. Pentru a verifica efectele curei, este bine să faci investigații medicale înainte de a începe tratamentul cu apă și să le repeți după 21 de zile de tratament. Studiile efectuate au arătat că, în 90% din cazuri, colesterolul scade după 21 de zile de băut apă corect.

Recomanda sau printeaza acest articolFacebook Twitter StumbleUpon Email Print

Lasa un raspuns

Abonare newsletter

Ezoterism

Comentarii recente