Atelier de Mandale la Magazinul Mistica

Postat de in 10 February 2015


atelier mandale

Magazinul Mistica vă invită să participaţi la o formă alternativă de meditaţie printr-o serie de Ateliere de Mandale facilitate de Ana Maria Mavru, în fiecare miercuri, de la 18:00 la 20:00.
Mandala este un simbol, un ritual, o altfel de meditaţie, reprezentând Universul. În cele mai multe cazuri este reprezentată sub forma de cerc, fiind asociată cu India sau Tibet. Mandala este un instrument puternic de transformare lăuntrică pentru accesarea cunoaşterii şi a energiei supreme. Concentrarea asupra formei şi a conţinutului este o formă de meditaţie care te ajută să îţi deschizi inima şi să activezi resursele creatoare. Fiind una dintre cele mai relaxante metode de a medita, te invităm să intri în Universul Mandalelor. În cadrul atelierelor afli mai multe despre geometria sacră, floarea vieţii, numărul lui Fibonacci, precum şi despre psihologia culorilor şi efectele terapeutice ale acestora.

Temele atelierelor sunt:

Atelier 1: Mandala Numelui, 11 februarie
Atelier 2: Mandala de grup: joc, simboluri şi metafore, 18 februarie
Atelier 3: Mandala datei de naştere, 25 februarie
Atelier 4: Mandala pictată, 4 martie

Pe parcursul primului atelier realizăm Mandala Numelui. Numele este veşmântul care te reprezintă în formă, culoare şi textură. Odată ce veşmântul numelui este înţeles, ajungi să îţi pui întrebarea Cine eşti de fapt? Cauţi răspunsuri şi înţelegeri mentale, ca apoi să cobori în inimă şi să te întrebi cine eşti cu adevărat şi care este scopul tău? Mandalele sunt reprezentări ale numelui sau ale datei de naştere sau ale iubirii, dar mai presus de toate sunt reprezentări ale sufletului. Scopul atelierului de mandale este de a te conduce în spaţiul interior al inimii folosind desenul şi culoarea. Alături de sentimentul de pace, mandalele ne aduc armonie între trup, minte şi suflet. Ele sunt portaluri prin care inima noastră se deschide, activând astfel cunoaşterea şi energia supreme, restabilind potenţialul de vindecare şi pace interioară.

Participarea se face cu înscriere prealabilă la: ana.mavru@gmail.com sau 0720710728. Donaţie: 35 RON sau 20 RON dacă mai aduci pe cineva.
Contact: ana.mavru@gmail.com sau 0720710728
Web: www.sufletsiterapie.ro

Anca Mavru:
„Sunt Psihoterapeut şi în prezent susţin ateliere de dezvoltare personală şi creativitate pentru adulţi. În decursul timpului am studiat şi practicat yoga, tehnici de respiraţie, meditaţie şi mandale, dezvoltându-mi creativitatea şi orizonturile. Aceste ateliere au ca prim scop autocunoaşterea şi realizarea sinelui prin diferite metode. Sunt pasionată de antroposofie şi de ideea prin care fiinţa umană poate să îşi depăşească condiţia, ajungând prin dragoste şi compasiune la esenţa sufletului.“

Recomanda sau printeaza acest articolFacebook Twitter StumbleUpon Email Print

Lasa un raspuns

Abonare newsletter

Ezoterism

Comentarii recente